Ексклузивно и само в ДЕЙЛИ ПРЕС! Чалгата стига дъното – певици масово отменят участия, няма кой да ги слуша

0
24034

Куп отменени участия през последните няколко седмици са на път тотално да фалират чалга жанра, научи ексклузивно Информационна агенция „Дейли Прес“.

Собственици на заведения са принудени да забавляват клиентите си с диджей партита и третокласни певици, тъй като нямало как да изплатят високите хонорари на чалга диви, които и без друго не им докарвали кой знае колко повече клиентела.

Фенове се оплакват пред агенция „Дейли Прес“, че само през месеците април, май и юни са пропаднали над 20 предварително обявени участия, сред които са такива на Кали, Алисия (20.06 в София), Мария(15.06 в София), Яница (22.06 в София), Ваня (21.06 в София), Емилия (04.04  и 14.05 в Пловдив).

Участие на Преслава в средата на април в Пловдив също не се състояло, а Галена пяла в столицата пред 30 човека в София, информира читател на „Дейли Прес“.

Дори Азис не се появил в новооткрита дискотека на 14.05 в столицата поради липса на резервации. Още повече, че певец от неговия ранг не искал да пее пред аудитория от 30-40 човека. Накрая бил заменен от дебютантката Лорена, която се радвала и на мижав хонорар, само и само за да има някаква изява.

Не по-цветущо е положението и сред нашумели имена като Гери-Никол и Криско, които през месец юни обявиха участия в столицата, но така и не се състояли заради липса на резервации съответно на 14.06 и 20.06. Снимки от участията им пък са заменени във фейсбук страниците на клубовете с фотоси на танцьорки и заблудени посетители, което потвърждава отсъствието им.

Колежката им Дара също не зарадвала чакащите в пловдивски клуб преди месец-два споделят запознати.

Дискотеките в Пловдив масово затваряли, като официална версия била техния „ремонт”.

Обобщено казано – хората вече дотолкова са се наситили на силикон и простотия, че певачки отменят участия на поразия, а състоялите се такива се провеждат пред мижава публика от има-няма 30-40 човека.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук