Ексклузивно! Лиляна Павлова пострада жестоко! Вижте какво й се случи!

0
1896

Лиляна Павлова се възмути дълбоко, че името й е било замесено в епичен и сериозен скандал, който  бил напълно измислен.

Министърката на европредседателството изхленчи във Фейсбук, че е омаскарена и набедена и призова да не се дава публикуват  фалшиви новини.

Името ми бе замесено в поредната фалшива новина! Няма да посоча изданието, нито съчиненията му, но съм силно засегната! Защото тук става дума за изключително тревожен и набиращ все по-голяма скорост процес на тиражиране на пълни лъжи, който руши устоите и ценностите на  демократично ни общество! – написа патетично Лилито и констатира:  Никой не е застрахован, всеки може да попадне и да бъде залят от  вълната на неистини. Те пряко атакуват  хората, които  са избрали да защитават България и нейните граждани, да се борят за техните права и демократично добруване.

Смятам, че заедно с хората в тази страна  трябва да отговорим със същата сила на безпрецедентното предизвикателство спрямо истината и заедно да реагираме на фалшивите новини, като вземем адекватни мерки! Кампанията срещу лъжите  вече тръгна. Трябва всички  да се включим в нея!“

От цялата тази словесна тирада се набиват няколко извода.

Единият е, че вече ще има цензура и то яка, понеже някой някъде е засегнал Лилито. То цензура и без това има и по-голяма ще е пълна забрана на новините, които касаят ГЕРБ и преданите му членове. Ще излизат само похвалите.

Другият е, че управляващите подготвят още по-голяма медийна секира и се готвят да я стоварят върху главите на сайтовете, вестниците и неудобните телевизии. Както и да се доразвихри цензурата в социалните мрежи.

Иначе така и не разбрахме от какво толкова се засегна горката Павлова.

Някъде са писали, че си е купила още една чанта ли?

Припомнили са й, че е партизанска унука ли?

Някой е посмял да каже колко пари потънаха в НДК ли? Или че асфалтът, на който режеше лентичка след лентичка се изрони и даже на места е кръстен „дупки на смъртта“?

Че какво фалшиво има в подобна информация?

Но Лилито мълчи и не казва кой я е обидил и даже омаскарил.

Да ти се доплаче направо! Защо тормозите горките хора, лоши медии такива!

Те се пръскат по шевовете /буквално/ да работят за България, а вие им разваляте настроението и комфорта.

Срамота и пак срамота!

Нали, Лили?

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук