ЕКСКЛУЗИВНО! Марешки изригна: Взимам 20 процента на първи тур, отивам на балотаж с човека на ГЕРБ

0
1431

Бизнесменът Веселин Марешки направи една доста сериозна прогноза за предстоящите президентски избори у нас. Той дори прие предизвикателството да се подпише под лист, на който водещата от БиТиВи Жени Марчева записа неговите прогнозни данни за надпреварата.

„Аз на първи тур взимам 20 процента. Отивам на балотаж с кандидата на ГЕРБ, ако изобщо извадят такъв човек”, отсече Марешки. След това допълни,че ще стане президент, за да направи хората щастливи и те да живеят добре като него.

Марешки поясни,че ще отвори първата си бензиностанция в София официално два дни преди президентските избори на 6 ноември.

Той поясни и че е решил да се включи в цирка „президентски избори”, защото е наясно,че на хората им трябва несистемен играч, който е отдалечен от всичко, който не е крал и не е лъгал хората.

После Марешки сподели,че в себе си винаги има към 2-3 хиляди лева кеш- не, че му трябват особено, но обича да има пари в брой. Кара една от най-хубавите коли, и живее в три апартамента едни върху друг, като два са за децата му, а неговият е към 140 квадрата./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук