ЕКСКЛУЗИВНО ОТ КУХНЯТА: В добричкия месокомбинат правели суджука за премиера в отделна серия по специална рецепта!

0
7309

И понеже „нито един суджук не бил стигнал до премиера Бойко Борисов“, и понеже умопомрачаващата Румяна Арнаудова пристигна да „разследва“ в Добрич, заедно със специални части, с бронежилетки и дългоцевно оръжие, за да „се борят със суджуците“, като че в Добрич се намира Ал Кайда, АФЕРА обръща внимание на „спец“ Румяна Арнаудова и прокуратурата: прокуратураПо информация на брилянтни източници на АФЕРА, информация, която така и всите специални части, барабар с Арнаудова отпред, очевадно не искат да прихванат и да разследват:

– в Месокомбината в Добрич серията суджук и други деликатеси, която е била за премиера, до когото иначе „не бил достигнал нито един суджук“, е изготвяна отделно от производствената серия, по друга рецепта, правена за него. – Лично депутата от Добрич Живко Мартинов всеки вторник, всяка седмица, в багажника на личната си кола, е носил на премиера до който иначе „не е достигнал нито един суджук“, определени количества. – Никой никъде не е мъкнал 4 тона суджук, както се внушаваше от официалните съобщения, за да бъде „изваден“ Борисов, като облажил се от суджука.

Като именно носения суджук не е част от серийното производство, а продукция специално направена за него, носена в багажника на депутата към оня, „до който иначе не достигнал нито един суджук“. Тази информация може да бъде проверена при добро желание от „спец“ Арнаудова и „спец“ частите, които пазели „свидетелите“, само ако има добро желание прокуратурата да стигне ДО ЦЯЛАТА ИСТИНА, а не единствено до онази, която да измъкне премиера „чист“ от огромния скандал

. БОЙКО БОРИСОВИ лайна да си поиска човек, трябва да е от името на Боко! Субординация, братче! Възможна е и друга трактовка! Понеже батките от ГЕРБ са доста тъпи копелете и си мислят, че всичко им се полага, но от името на Главната Батка, за да не развалят доброто впечатление!

Източник: Афера

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук