ЕКСКЛУЗИВНО: Плевнелиев и обвиняемият Прокопиев делят имоти и пари в Гърция! (ВИДЕО ОТ РЕСТОРАНТА)

0
10046

Лъсна голямата лъжа на Плевнелиев и Прокопиев. Обвиняемият олигарх и бившият призидент, които не веднъж са отричали, че са близки, в крайна сметка бяха изловени, пише ПИК. Снимки и видео от срещата между Прокопиев, съпругата му Галя и Плевнелиев, показват това. Великолепната тройка обаче не е в България, а далеч от хорските очи в Гърция.

Може би с идеята да се скрият, са решили именно за важната си среща да изберат южната ни съседка. Първо в ресторант Критикос на Уранополис, Халкидики, където и двамата имал луксозни вили, пристигнал Плевнелиев. Той учтиво попитал за масата на мистър Прокопиев, а пет минути след това се появил и обвиняемият олигарх заедно с жена си Галя. По думите на нашия читател основна тема на разговор били крупни суми и имоти. Какви имоти делят и разменят двамата не е ясно, но със сигурност не са техните.

Тема на разговор бил и главният прокурор Сотир Цацаров, както и последните обвинения на прокуратурата. Това е поредното доказателство за това как власт и олигархия са се сраснали.Резултат с изображение за Плевнелиев и Прокопиев.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук