ЕКСКЛУЗИВНО! Продават къщата на „Наглите“, където са извършвали мъчения (СНИМКИ)

0
1716

На пазара за имоти се появи „Къщата на ужасите“ в Кокаляне, където групата на „Наглите“ е измъчвала някои от своите жертви, съобщава Би Ти Ви. Домът е обявен за продан от банката за сумата от 132 хил. лева. В дома още личат следи от зверствата, на които са били подложени отвлечените. Предполага се, че там са били измъчвани студентът Румен Гунински и бизнесменът Вене Сотиров.

Още на влизане на входа се виждат няколко блистера с успокоителни лекарства, които са използвани за упояване на жертвите. По таваните има сложена допълнителна шумоизолация, куки на които са висели вериги, както и допълнително прекаран водопровод във всяка от стаите, за да може кръвта след жестоките мъчения да бъде лесно отминавана.

Междувременно стана ясно, че един от групата на „Наглите“ Любомир Димитров-Гребеца се е опитал да се измъкне от Софийския затвор. Той е бил временно преместен в общежитие от отворен тип в Казичене, след решение на комисия, която е разглеждала конкретния казус. Гребеца е работил в лафката на Софийския затовр, държал се е прилично и за това комисията е преценила, че няма проблем. Директорът на Казичене обаче възроптал, поискал ново разглеждане с аргумента, че Гребеца излежава тежка присъда и така единият от „Наглите“ е върнат обратно в Софийския затвор./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук