ЕКСКЛУЗИВНО САМО В ТОП ПРЕСА И ДЕЙЛИ ПРЕС! Разказ на жена, пътувала с “ЮНИОН ИВКОНИ”: Шофьорът половината път си говореше по телефона, ровеше в него, прехвърляше си снимки и си…

Объркал пътя и наваксал с бясна скорост по опасни завои

0
18198

Във Фейсбук попаднахме на коментар на Антоанета Лазарова по повод вчерашният ужас на АМ Тракия. Антоанета споделя за свое преживяване с автобус на Юнион Ивкони.

Вижте какво написа тя!

* публикуваме разказът и без редакторска намеса

Не се чудете как малка кола може да преобърне автобус! Миналото лято пътувах с Юнион Ивкони- втрещи ни и ужаси шофьорът, който половината път си говореше по телефона, ровеше в него, а по едно време даже прехвърляше от единия на другия телефон нещо, подпирайки се само на волана.

Имаше слушалка, явно  на служебния телефон по задължение, точно за да не се разсейва, която обаче той изобщо нне ползваше! Явно профес. прегаряне, скуката, отегчението от работата и монотонното шофиране, разнообразяваше с различни лични разговори цели 3 часа! 

Накрая в Созопол му казахме. И по- малко да говори по телефона, а той ни показа слушалката все едно сме малоумни и не го бяхме наблюдавали.

Така, че ударила го е кола този автобус, но не се знае дали той е внимавал и не е шофирал по подобен начин, след което не е успял да реагира адекватно?!  Карат като луди, хвърлят по 1 око само на пътя, а ако стане нещо- някой друг им е виновен или ги е засякъл и ударил.

Тогова не подадохме сигнал, а сега съжалявам като гледам колко ранени и загинали има! Същото беше и до Аспровалата- объркал пъта в Гърция, забави се с час и половина, който после наваксваше с бясна скорост в тъмницата точно на опасните завои на Кресненското дефиле.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук