ЕКСКЛУЗИВНО! Сапунка с 8-те турски метежници в Гърция! Изхвърлили черната кутия на хеликоптера?

0
1452

В истинска сапунка се превърна съдбата на 8-те турски военни, които според информиран източник са изхвърлили черната кутия на хеликоптера преди да излетят от Турция. Според показанията им същите са казали, че преди да излетят са хвърлили пистолетите си в поляна, съобщава „Български новини“.
Турските военни решили да премахнат тази система заради инструкциите, които грласят, че при извънредна ситуация тази информация трябва да се унищожи. Според адвоката им обаче, те са изхвърлили системата с данни, а не черната кутия.
Всичките осем метежници се страхуват за живота си и поради тази причина не желаят в никакъв случай да бъдат екстрадирани в Турция. Според техните адвокати, задържаните не са убедени, че ще получат убежище в Гърция и смятат, че след четвъртък ще бъдат върнати в Турция, където ги очаква само смъртта, съобщават медиите. Според информирани, членовете на техните семейства са изчезнали от домовете си и се скрият в къщи приятелите си, защото се страхуват отмъщение от поддръжници на турския президент. В същото време, че Гърция получава непоносим натиск относно екстрадирането им./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук