ЕКСКЛУЗИВНО! Слави развърза кесията! Шоуменът изпрати цялата фамилия на почивка

0
5807

Най-големият шоумен у нас Слави Трифонов развърза кесия за любимите си хора от семейството и всички дружно обиколиха интересни кътчета по света – Турция, Гърция, Бразилия, Франция, Италия и какво ли още не… На прага на 80-те, мама Здравка, симпатичната родителка на водещия, заедно със сестра му Петя и нейният съпруг Владимир се возиха на кораб, разгледаха Щатите, пробваха различни увеселителни паркове и изкараха незабравима ваканция, пише столичен всекидневник.

Единственият, който не е фен на разходките по света, е таткото на Слави – Тодор, който предпочита да си седи спокойно в Плевен заедно с племенника на Дългия, кръстен на негово име – Теодор.

Фамилията на Слави е изключително добронамерена с всички, но около мама Здравка обикновено са най-близките – първи братовчеди и „проверени“ с годините хора, които са нейни приятели. Именно с тях семейството пътува по екзотичните световни дестинации.

„Най-често хората се опитват да се възползват от нас. Но аз лесно ги разпознавам и се отдръпвам от подобен тип отношения“, споделя мама Здравка.

Тези дни родителката на Слави е изразила своето доволство, че е много щастлива от факта, че той вече е възстановен от операцията на става, която претърпя, и с нови сили се връща в предаването.

„Шоуто на Слави“ тръгва по Би Ти Ви на 11 септември с нова концепция, но… със стар водещ. Слави Трифонов вече е в перфектна форма и не смята да отстъпва за постоянно стола на колегата си Иво Сиромахов. „Със сигурност ще има нови неща в шоуто, ще наблегнем на повече изпълнения на живо, работим върху предаване в предаването, в което да е включен състезателният елемент, но за всичко, като му дойде времето“, обясняват от екипа на Слави.

Самият той прекара ваканцията си по рехабилитации, но не пропусна да отскочи и до любимата Италия, където за малко се наслади на плаж, море и… новата жена до себе си!Резултат с изображение за мама Здравка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук