ЕКСКЛУЗИВНО! Цоло, новата жертва на побой в Галиче: Биха ме като мечка у главата, искаха да ме убият!

0
1359

Търсят ме да ме пребият няколко пъти. Дадох показания срещу Ценко Чоков, предполагам, че заради него ме нападнаха. Уплашен съм достатъчно. Това заяви пред Нова телевизия пострадалият Цветелин Тараланов, който бил нападнат от братята Николчини и от сина на Ценко Чоков – Спас. Пребитият е отнесъл шутове и от самия Спас Чоков.

Биха ме като мечка у главата, искаха да ме убият, оплаква се раненият.

„Биячите викаха: Дай двата бона, имаш да даваш два бона. Като знаеш да приказваш е така“, каза свидетел на нападението.

„Спас Чоков също го риташе“, твърди и друг очевидец.

Цветелина Нелова, жената на Ценко Чоков застана срещу думите на момчетата и отсече, че твърденията им не са верни. Всичко това е целенасочено срещу нашето семейство и то видимо личи с каква цел – да ни унищожат, каза тя.

Някой е пребил този човек, за да набедят моето семейство, категорична е тя. Синът ми Спас не е излизал през цялата нощ, допълва Цветелина.

Очевидците на боя обаче я контрират с думите: „Тя е завзела толкова много земи на хората за по 20 години и ги чака да умрат, за да ги присвои.“

Както ПИК съобщи, жесток побой е бил извършен миналата нощ в заведение на автогарата във врачанското село Галиче. Потърпевш е Цветомир Петров Таралански. 30-годишният мъж е свидетел по досъдебното производство срещу скандалния кмет на селото Ценко Чоков, съобщава Булнюз.

 Инцидентът е станал малко след 3:00 часа пред заведението. Пострадалият сочи като извършител 21-годишният Спас, който е по-големият син на арестувания Чоков, с още двама мъже. Още със слизането от автомобила, те започнали да бият с бухалки Цоло и спрели едва когато той останал да лежи в безсъзнание на земята. Очевидци на нападението незабавно подали сигнал на спешния телефон 112. Пребитият свидетел срещу Чоков е настанен в болницата в Бяла Слатина в много тежко състояние. Същата нощ полицията е започнала да работи по случая и да изяснява причините за жестокия побой./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук