Екстремни мотористи в коледни костюми карат на една гума

0
809

Клип на мотористи с костюми на Дядо Коледа, каращи екстремно по основни варненски булеварди на едно колело, шества в социалните мрежи, където е обект на стотици коментари. За видеото, озаглавено „Коледни кантарчета”, сигнализира варненец, който е изпратил вече кадрите до КАТ, като настоява неразумните моторджии да бъдат наказани, защото често с изпълнения като техните, се стига до „играчка-плачка“.

dedokoledavarnaТой посочва няколко нарушения на любителите на силните емоции, като превишаване на скоростта, преминаване през кръстовище на червено, каране без ръце, изправени върху седалката и на задна гума, както и в насрещната лента. На две места в 4-минутния клип се виждат и патрулни полицейски коли, които не се намесват, за да пресекат нарушенията.

мотор-варна„Това са самовлюбени егоисти, които смятат, че всички трябва да им търпят простотиите, демонстрациите, зверския шум и т.н. Живял съм близо до пътя за Златните и вечер през лятото не може да се спи от такива. Полицията не взема никакви мерки, въпреки сигналите, които сме подавали”, споделя един от коментиращите във фейсбук варненец.

Друг пък припомня катастрофата, при която Лора Казанлиева бе прегазена от моторист на пешеходна пътека, както и последният инцидент на пътя Варна-Златни пясъци, при който един от двама волно препускащи на моторите си ездачи, загуби контрол над машината си и след удар в мантинелата, загина на място./Монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук