Елате в България, страната на неограничените екстремни преживявания – от стрелба на живо до фекално гмуркане! (ШОКИРАЩА ГАЛЕРИЯ)

0
1371

България е  най-прекрасното място на Балканите, спор няма. Милиони туристи всяка година идват у нас да се любюват на планините ни, морето, исторически забележителности и куп други, но страната ни със сигурост предлата много повече от природа и красиви гледки.

Предлагаме на вниманието на бъдещите туристи, които имат намерение да посетят страната ни един уникален гид, който предлага невиждани гледки и неизживяни емоции, които със сигурност може да усетят само в България.

Фекално гмуркане

Едва ли има друго море в което да ви предложи пълна програма от всякакви бактерии и фекални води. Ако сте привърженик на екстремното плуване, то Черноморието е точно за вас. Ексклузивните дестинации са Лозенец, Офицерския плаж, а скоро очаквайте и нови плажове с екзотичната ешерихия коли – така лепва, че остава спомен за цял живот. Ваканцията ви определено ще бъде незабравима, защото стомашно-чревните вируси ще ви закотвят за тоалетната поне за няколко дни, а ако имате късмет, може да се доредите и до българска болница, представяте ли си! Там ще видите уникални гледки и със сигурност ще олекнете с няколко хилядарки за първокласно лечение и супер кетеринг.

Мутри, брадви и ножове в Слънчев бряг

Защо трябва да плащате луди пари, за да видите ешкън на живо. Това може да го изпитате и в Слънчев бряг, ако изберете тази незабравима дестинация. Преживяването прилича на Пейнтбол, но с истински куршуми. Това което трябва да направите е да седнете в едни от най-луксозните заведения или да следите къде се събират едри яки момчета, с лъскави коли, носещи бронежилетки докато пият кафе. Вдигането на адреналина е в кърпа вързано, защото докато опитвате от родната ракия, разбира се на космческа цена, съвсем не случайно може да започне престрелка. Да, истинска престрелка, с истински хора, а ако сте късметлии може и убити да има. Дано само да не сте вие, но това е малко вероятно, защото все ще се намери някой добър местен, който е свикнал с покутевиците и ще ви прикрие  с тялото си. Това преживяване в никакъв случай не бива да се пропуска.

Камъните падат от Куршуните

Ако не сте много екстремни и стрелбата на живо не ви влече, то спокойно може да опитате и друга атракция в България, която безпорно ще ви вдигне адреналина. За тази цел трябва да посетите Куршунските водопади или Велико Търново, близо до археологическите разкопки на хълма Трапезица. Условието е да вали, защото тогава камъните започват да падат. Паркирайте в близост и докато разглеждате забележителностите спокойно може да бъдете ударени по главата, да останете без кола или да загинете на място. Ще влезете в новините за няколко дни, но пък ще станете известни (ако оцелеете – найс, а?).

Циганско време в Гърмен (почти по Кустурица)

Ако никога не сте виждали цигани на живо, задължително трябва да посетите Гърмен. Това е мястото където няма начин да не се потопите в българската реалност. Ако сте супер екстремни и искате малко екшън, ви предлагаме да отидете в гетото им, да забиете случайно шамар на някой ром, а след това побоят ви е в кърпа вързан. Така ще ви подредят, че и майка ви няма да ви познае, за зъболекаря е сигурно. За секунди от всяка дупка ще изникне по един циганин, разбира се тежко въоръжен с лопата, кирка или кол.  Това преживяване не бива да се пропуска.

Северозападни емоции с Ценко Чоков

Ако идвате в България в никакъв случай не пропускайте да посетите Северозапада и по-точно малкото и кокетно село Галиче. Там на живо и съвсем реално, ще видите един неповторим кмет – Ценко Чоков. Не се плашете от вида му, той е един от най-благите хора на земята. Освен че е кмет и се грижи за китното селце, той дава заеми при невероятни условия, които спокойно могат да се конкурират с всяка банка у нас, бди за това да няма никаква престъпност, да не се палят колите. Интерено ще ви бъде да отидите в Галиче по време на избори. Ще бъдете откарани на почивка до морето, за което вече стана дума, за транспорт, храна и спане няма да плащате, Чоков поема всичко. След това ще видите как задължителното гласуване под строй в България е въведено още преди официалният закон. Ако имате късмет може да си направите селфа с кмета с ланците, а после да ви повози или извози.

Лов на бежанци с Динко Войводата

Ако искате да видите как се залавят мигранти, то задължително отидете в Ямбол. Там без никакъв проблем ще станете свидетели на това как се хващат нарушителите по обезопасената ни граница, а ако сте по-екстремни може и да се включите. Гид в това начинание задължително трябва да ви стане небезизвестния Динко Войводата, който лови афганистанците с голи ръце. Трябва обаче да бъдете внимателни и да не правите видеоклипове, с които после рискувате да ви вкарат в затвора. Не слагайта свински опашки на бежанците, те са безобидни. Когато ги видите им кажете да изчакат служителите на реда, които мигом след няколко дни ще дойдат.

Пълна програма в село Маломир

Може би вече сте на преклонна възраст и ви се умира, но искате да стане малко по-екстремно. Задължително отидете в село Маломир. Не отдавна именно там една 67-годишна жена предаде Богу дух. Тя беше изнасилена, зверски убита и запалена. Така освен, че ще бъдете задоволени преди смъртта си, няма да давате пари за погребение, ще бъдете безплатно кримирани. Ако не ви се чака много за пълната програма, просто кажете на един човек от селото, че в къщата си имате повече от 100 лв. и още същата вечер ще бъдете посетени от няколко братя роми, които няма да ви разочароват.

Столицата на гранатометите

Когато планирате почивка в България не може да пропуснете и столицата ни София. Именно в този чист град ще намерите едни от най-екстремните преживявания. Задължително си вземете кола под наем. Пътувайте в час пик, а като видите лъскава кола, започнете да свиркате и засичате. Побоят ви е гарантиран. Яки момчета ще ви респектират до такава степен, че ще го помните цял живот.

Ако не ви се яде бой и искате да видите как оръжия от българската армия влизат в действие отидете близо до офис на Алексей Петров. Там може да бъдете прегазени от танк или да станете свидетели на това как се стреля с гранатомет. Не, не сме сбъркали. Става дума за истински такъв, който разрушава всичко по пътя си и наистина е притежание на армията ни. В България гранатометите се продават като патладжани, няма майтап.

Протести без край

Обичате да викате и да протестирате срещу всеки и всичко – в такъв случай България е точно като за вас. Когато и да дойдете у нас винаги може да се включите в това невероятно преживяване. Не се притеснявайте, няма да ви е необходима предварителна информация за какво точно се протестира, защото и самите българи доста често не са наясно. Освен това винаги може да си изберете от коя страна на барикадата да бъдете. Защото по правило в България когато има протест има контрапротест. Като допълнение може и да изкарате някой лев, защото тази услуга у нас се заплаща, а и ще друснете едно нашенско хоро.

Ако вече сте се наситили, време е да отскочите до едно от райските кътчета – Бачковския манастир. Тихо и спокойно свято кътче. Доскоро, защото сега там ще ви посрещне виртуозът на зарята – архимандрит Дионисий. Синодът изпусна този неподозиран скрит талант в светата обител, вместо да го издигне в култ в храма „Св. св. Александър Невски“./ПИК

Welcome to Bulgaria!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук