Елвира Георгиева с нова рецепта за младост: Пие си урината!

0
2212

За Елвира Георгиева  няма гнусни, неподходящи, или забранени неща в неравната битка със старостта. Тя пие собствената си урина и е привърженичка на алтернативната медицина, чийто клон е уринотепарията.  Тя се кълне, че не прави това, което хората си мислят. Да отиде по малка нужда, да събере течността в специален съд и веднага да я изпие.

Не се прави така, казва актрисата. Взема се субстнанцията и се изварява, като така се освобождава от вредните и издващите миризма вещества. След това съдът се поставя в хладилника и когато добие определена температура, се пие. Не бива да се държи по няколко дни. Винаги трябва да е прясна, съветва защитничката на уринотерапията.

Теорията на този клон на медицината била, че сутрин човек изхвърлял от организма си не само вредните вещества, н и полезните. Бъбреците не различнави някои от най-полезнте съставки за организма и ги пращали навън. А това не било добре, защото се ускорявал процеса на стареене.  Например тя, откакто започнала тези процедури усетала, че бръчките й започват да се заглаждат и тялото й да изживява втора младост.

Елвира била толкова сигурна в метода и неговия неоспорим ефест, че започнала да убеждава приятелките си да пробват. Вече цели две от тях започнали ужасната за някои терапия и се чувствали много добре.

Актрисата твърди, че пиенето на урина не само заглажда бръчки, но и с успех преборва стреса, но който сега всички са подложени.  Затова тя спазвала ритуала всеки ден, за да се отърве от напрежението на работа, или пък на това, че няма работа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук