Елен Колева получи подарък за Коледа – мъж, заживя с него

0
1387

След края на бурната си връзка с майонезения бос Александър Найденов и скандалния писател Калин Терзийски , Елен Колева най-после отново откри любовта. Този път избраникът й е чужденец.

Евреинът Марсел Коен, с ког ото актрисата има връзка от месец, й предложил навръх Коледа да заживеят заедно, пише “ Уикенд”. За да опровергае слуховете, че двамата с Марсел са само приятели, 32-годишната Елен побърза да се похвали публично, че отново е щастливо обвързана, задръствайки личната си страница във фейсбук с техни общи снимки. На една от тях е документирана коледната им трапеза в дома на актрисата.

Според запознати, младият и красив Марсел бил коренна противоположност на последните й две гаджета – стабилен, отговорен и най-вече трезвеник. Актрисата обаче въртяла на малкия си пръст влюбения до уши 35-годишния си приятел.

След като напусна ревнивия Александър Найденов, Елен бе уволнена от Народния театър, където богаташът е член на настоятелств ото в храма на Мелпомена. Терзийски пък я изостави и й причини емоционална агония, след като отново се събра с бившата си жена Ивана. Съсипана и сломена, палавницата се отдаде на търсене на нов мъж и в навечерието на Коледа вече можеше да се похвали с поредното си завоевание./HotArena

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук