Емил Чолаков си присади коса! Синоптикът на bTV вече е друг човек, вижте новата му визия

0
1848

Емил Чолаков си присади коса, побързаха да констатират потребители в мрежата.

Действително обаче атрактивният синоптик не се е подложил да подобен тип козметична процедура преди зимните студове да сковат България. Напротив – той отново ще посрещне мразовитите месеци с дебели шапки и пухкави шалове.

Снимка на Емо, но не с гола глава, както цяла България е свикнала да го вижда, а с бухнала грива се появи на страницата му във Фейсбук.

Един от приятелите му на профила – Константин Чолев е пуснал въпросната снимка и пише: “Да ви споделя, Емил още не знае за снимката си тук, може да я затролите спокойно. Добавям коментар – Емил Чолаков на гости вкъщи когато имахме кафе-бар пред 1993-1994 година.”

Оказва се, че в интернет синоптикът е доста популярен и има цели страници, посветени на него. На някои от тях негови фенове могат да качват поредния му лаф, а също така да коментират какво са харесали при поредното му метеорологично шоу и какво не.

Както един от коментаторите пише: “Когато Емил Чолаков се появи в bTV, започнах не само да следя прогнозата за времето, но дори и да я чакам като специално микрошоу. Беше и е различен, но мисля, че напоследък попрекалява с игрите си на думи. Трябва сериозно да се съсредоточиш, за да разбереш какво наистина ще бъде времето и накрая пак не си сигурен, че си разбрал правилно и затова обръщаш на друга програма или отваряш интернет сайт, където прогнозата е представена по-скучно, но затова пък по-лесно смилаемо.”

20130606_thpdndgazw

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук