Енджи Касабие вдигна сватба в Ливан!

0
1601

Звездната диетоложка Енджи Касабие вдигна сватба за чудо и приказ в родния си Ливан, специално за многолюдната си фамилия, със снимки от която се сдоби ПИК. Същинската церемония обаче ще бъде след няколко дни в столицата на Египет – Кайро, където ще се омъжи за своя сънародник и носител на титлата „Мистър Ливан 2014“ Рабих ел Зейн.

Красивата ливанка, която нашумя у нас като една от най-добрите специалистки по хранене, събра семейството си в еко селище край Бейрут и им се показа с умопомрачителна сватбена рокля. Одеждата е творение на най-младия ливански дизайнер на булчински одежди в клас „Висша мода“ Рами Саламун. Роклата на д-р Касабие е с дълъг петметров шлейф и декорирана с дантела. В нея диетоложката на звездите наистина прилича на принцеса от приказките.

Специална каляска, закичена с висулки, кара Енджи Касабие до място, приличащо на мегдан, на което всички роднини се събират, за да танцуват и пеят за щастието на булката. Младоженецът не присъства на събитието, тъй като явно то е един вид традиция, с която семейството на бъдещата съпруга я пуска от дома й и я изпраща към този на съпруга й.

Египетската сватба ще бъде на 25 септември. Енджи Касабие и Рабих ел Зейн са заедно от една  година. Те се сгодиха в края на май, като и тогава Агенция ПИК първа съобщи за годежа им. Рабих ел Зейн е сред най-известните модели в Ливан. Той е и актьор и продуцент, а допреди няколко години е бил състезател по волейбол. В последно време се изявява като персонален фитнес треньор, а в комбина с диетоложката Енджие се очертават като успешен професионален тандем.

Преди да напусне България, красивата диетоложката приготвяше менютата на Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Робърт де Ниро, Джон Траволта и Жан Клод ван Дам по време на престоя им у нас за снимките на холивудски продукции.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук