Есмер излезе от болницата за рождения си ден

0
1216

Есмер Омерова си тръгна от болницата, но не защото е изписана с бебе на ръце, а за да отпразнува рождения си ден. С огромен букет рози и романтично послание я изненадал съпругът й Благо Георгиев, след което я поканил да почетат празника в тузарски ресторант в Москва. Там ги чакали и най-близките им роднини и приятели.

„Благодаря на най-добрия мъж за всичко, което той прави”, написа развълнуваната шампионка по танго в Инстаграм под снимка на голямата торта, върху която грациозно бременното си коремче показва и захарна фигурка, копие на Есмер. Сладкото изкушение бе отново подарък от Джизъса, който успял да запази плановете си за пиршеството в тайна до последно.

Спекулации, че шампионката по танго е дала вече живот на първата си рожба, се появиха в края на миналата седмица, когато танцьорката се снима по нощница и със система в ръката. Тогава тя написа в социалните мрежи „Ще се раждам – у мама вече е тясно“.

Явно обаче Омерова посетила лекаря си само за изследвания, след като на празника си позира за снимки с все още наедряло коремче./монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук