Ето ги таксиджиите сводници, които държали 7 проститутки (СНИМКИ)

0
1793

Треньорът по волейбол на деца Антон Пирозов, когото е арестуван за сводничество при спецоперация на БОП, е работил и като шофьор на такси в голяма пловдивска таксиметрова компания, съобщава TNS.bg.Той и аверите му –  Рангел Карачанов, Владимир Гърков и Христо Георгиев са с  обвинения от Специализираната прокуратура. Членовете на престъпната група бяха задържани на 26 март 2015 г. при специализирана операция на ТСБОП – Пловдив, Пазарджик и Смолян под ръководството и надзора на Специализирана прокуратура.

Обвинения са повдигнати на ръководителите на групата Рангел Карачанов и Владимир Гърков и на участниците Христо Георгиев и Антон Пирозов. Според събраните до момента доказателства групата е била създадена от Гърков и Карачанов през есента на 2014 г., още когато двамата работели като таксиметрови шофьори. Те набирали момичета, определяли тарифите им за сексуални услуги, делели с тях наполовина заработеното и им осигурявали клиенти.


Владимир Гърков

Гърков, както и участниците в групата Георгиев и Пирозов, лично транспортирали жените по адреси или ползвали услугите на определени таксиметрови шофьори. Седем проституиращи жени, които са „работили“ с престъпната група, са дали свидетелски показания, в т.ч. пред съдия от Специализирания наказателен съд.


Владимир Гърков

По същото дело на Карачанов е повдигнато обвинение за държане на високо наркотично вещество (амфетамин). Той е осъждан за изнасилване през 2001 г. на 3 години и 6 месеца лишаване от свобода ефективно. До задържането си на 26 март 2016 г. пък Антон Пирозов е треньор по волейбол на деца.


Рангел Карачанов

Пирозов е завършил Руската гимназия, той е на 45 години. Гърков е запален фен на руския мафиотски бос от филма „Бригада“ Саша Белий, а също така почитател на руския президент Владимир Путин. Очевидно има наблюдение върху пазара на жива плът в страната , тъй като на стената му във фейсбук се мъдри следния дълбокомислен надпис : „Ако очите на к*вите светеха, то българия щеше да е като Лас Вегас!“.  Карачанов, който е осъждан за изнасилване,  очевидно се изживява като мафиот, публикувайки снимки с пистолет „Смит енд Уесън“ и водка „Смирнофф“.


Антон Пирозов,БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук