Ето защо Корнелия Нинова ще си взима частна охрана!

0
1199

Не мога да позволя държавни пари да отиват за моята охрана. Това заяви пред БНТ Корнелия Нинова. Лидерът на БСП отсече, че е готова да плати на частна фирма да я пази, ако се наложи.

Водещият Иво Никодимов изненада Нинова с първия си въпрос – дали помни какъв ден е днешния 7 юни. „Точно преди година и един месец бяхте избрана за лидер на БСП“, каза гордо Никодимов. Помолена да направи кратка равносметка за атаките срещу нея за този период, Корнелия Нинова заяви, че не е изненадана от нищо.

Лидерът на БСП посочи трите теми, които са важни и трябва да се говори за тях, дори и по време на европредседателството ни. „Първо – икономика и финансиране. Второ – социалната сфера, доходите и данъците. Трето, но много важно – вътрешната и външната сигурност“, заяви Нинова.

„След моето изказване в парламента, Борисов е наредил на министрите си да се свържат с мен. Казаха, че чак през септември ще са готови с предложения. Тогава е късно, бавят се. Забавиха се заради сформирането на ново министерство за европредседателството“, разкри Корнелия Нинова.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук