Ето как да лекувате щитовидната жлеза само с една съставка!

0
1599

Щитовидната жлеза е орган с форма на пеперуда и се намира в основата на шията, огъната в основата на гърлото. Тя е отговорна за производството на тироксин , хормон, който регулира сърдечната честота , обмяната на веществата , както и развитието на децата.

За да намерите този орган, трябва да се докосне зоната на адамовата ябълка на гърлото и с един пръст, докато докосвате гръдната кост с друг пръст щитовидната жлеза се намира между пръстите на ръцете пише zajenata.bg.

Видове нарушения на щитовидната жлеза

Базедовата болест

Базедовата болест е състояние, при което жлеза произвежда твърде много на хормона на щитовидната жлеза.

Умора Менструални болки Отслабване Усещане за горещина Изпотяване Проблеми със съня Препускащи мисли Трудност за фокусиране Често забравяне Промяна в навиците на червата Нервност, тревожност и раздразнителност Повишена сърдечна честота и сърцебиене

Хипотиреоидизъм

Хипотиреоидизъм се отнася до неактивна щитовидната жлеза , която произвежда недостатъчно количество на хормона на щитовидната жлеза . Нейните симптоми включват:

Подуване в предната част на шията Умора Намалено менструално кървене Депресия Мускулни крампи Качване на тегло Запек Чупливи нокти Суха кожа и коса Загуба на паметЗа да се избегнат тези условия, трябва да пазите здраве щитовидната жлеза. Лекарството представено по-долу поддържа щитовидната жлеза здрава и тя се отнася за възможни проблеми, които могат да бъдат причинени от

липса на йод.

Рецепта за здрава щитовидна жлеза

Съставки:

1 голяма буркан или няколко малки буркани 40 орехи без черупките 1 килограм органичен мед

Инструкции:

Измийте орехите добре, изсушете ги и след това ги надупчете с остър нож, или игла. Сложете ги в буркан и след това изсипете меда върху тях. Дръжте буркана открит в добре осветена зона за около 40 дни. Накрая, прецедете течността и сместа се излива в бутилка.

Употреба:

Вземайте по 2 супени лъжици от средството за защита всеки ден, веднъж сутрин и веднъж вечер.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук