Ето кой буди Бойко Борисов в 5 сутринта!

0
1898

Внукът на премиера Бойко Борисов – Бойко младши се оказа изключително ранобуден. Всяка сутрин мъникът буди дядо си точно 5 часа когато огласял с плача си къщата им в Банкя.

Приятели на министър-председателя се шегуват, че синът на дъщеря му Венета няма да го остави да се наспива още няколко месеца, заради коликите от появата на първите му зъбки.

„Аз и без това ставам в 5 часа сутринта, не ми пречи“, казвал щастливия дядо и допълва, че не той сменя памперсите на малкия Бойко.

„Никога не съм сменял памперси. Нито когато Венета беше малка, нито сега“, твърди Борисов.

Бившата съпруга на премиера и майка на Венета д-р Стела Георгиева живее в прочутия квартал „Ориндж Каунти“ в Калифорния и работи в реномирана клиника. Двете дами често си общували в интернет и обменяли опит по теми като работа, домакинство и грижи за бебето.

Малкият Бойко е благословен лично от патриарх Неофит няколко дни след раждането му. Главата на Българската православна църква изпратил телеграма лично до министър-председателя, в която пожелава здраве и благоденствие на новороденото.

Веднага след като Бойко Борисов обяви деня и часа на раждане на внука му редица астролози се заеха да му изготвят хороскоп. Според тях Бойко – младши ще е надарен с изключителен интелект и блестящ ум. Ще има интерес към политиката и философията и може да наследи именития си дядо.

Дъщерята на Борисов Венета има три висши образования – МИО, „Бизнес администация“ и „Финанси“. Дълги години е живяла в Щатите. Преди няколко години се завърнала в родината и започнала работа в Министерството на финансите под ръководството на Симеон Дянков. Когато разбрал за това, премиерът лично я уволнил и я върнал обратно в САЩ.

Съпругът на Венета – Иван Атанасов е на 32 години и е роден в Банкя. Завършил е висше образование в Америка. Той не е популярен на широката публика. Негови приятели споделят, че той е бил много свястно и добро момче. Домът на родителите му е на 200-300 метра от къщата на премиера.

В края на миналия век пътищата на двамата млади се разделят, тъй като премиерската щерка заминала на бригада в САЩ. Тогава Иван не могъл да издържи без нея и направил всичко възможно, за да си извади виза и да замине там и заживяли заедно.

През 2013 година Венета и Иван се върнали в България и мъжът започнал да търси възможност да развие строителен бизнес. По препоръка на Борисов обаче започнал да се занимава с търговия с плодове и зеленчуци. Заедно с брат му Николай купили два буса и наели сергии на пазарите в „Красно село“ и „Димитър Петков“.

Източник: в. „Уикенд“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук