Ето най-важния съвет, който е получил Тодор Батков-младши от своя баща

0
1576

Най-ценния съвет, който баща ми ми е дал е: Да мисля, преди да действам. Само глупакът се учи от грешките си, умният се учи от грешките на другите. Аз искам само да ме посъветва, а не да решава проблемите ми. Това призна по Нова телевизия Тодор Батков-син.Аз винаги се представям като Тодор. В България ми е по-комфортно, всичко ми е осигурено. В Англия съм по-спокоен. Може да изляза и да се напия, никой няма да разбере. Тук това няма как да стане.

Занимавам се в момента с доста неща, заведения, автомивки, почистващи неща. Имам самочувствието, че сам съм си направил бизнеса. Но няма значение дали съм сам или баща ми ми го е дал, защото заведението е пълно, чистотата е налице, призна Батков-младши.

Имах по-малко джобни от другите съученици. Даваха ми по два лева на ден. И защото нямах достатъчно пари, се ориентирах към бизнеса – продавах тетрадки, домашни. Не бях отличник, но в Англия станах, за да зарадвам баща ми. Мен оценките не ме интересуваха.

Сестрите ми са по-близки до сърцето му, а от мен изисква повече.

Тодор призна, че в момента е без жена до себе си и ходи сам на кино. Отдавна е приключил връзката си с Юлия Юриевич – Мис България. Най-големия подарък, който е правил на жена, е писмо, написано на ръка, допълни бизнесменът./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук