ЖЕГА! Тези горещи кадри взривиха нета! Вижте как тв водещата Елена Станулова прави св*рка на приятеля си (ВИДЕО 18+)

0
3345

Елена Станулова, щерката на актрисата Искра Радева обслужвала орално бившето си гадже в софийско кино, пише столичен таблоид.

Пикантната случка се разиграла пред възмутените погледи на всички зрители в киносалона преди време. Въпросния срамен момент от биографията на Елена Станулова, уви, не бил просто слух, а многократно потвърден факт, разкриват светските журналисти на изданието.

ВИЖТЕ ГОРЕЩОТО ВИДЕО!

Бившата водеща на тв игри се впуснала в оралното приключение, след като дълго време преди това изпитвала неутолимо желание да направо подобна мръсотийка на публично място, при голям риск някой да я зърне.

Тя и бившето й гадже избрали нарочно прожекцията на ретро лента, на която не се очаквало да отидат много зрители.

ВИЖТЕ ГОРЕЩОТО ВИДЕО!

Станулова обслужила кавалера си орално на последния ред в салона. Стоновете му не стигнали до ушите на обслужващия киното персонал, но затова пък предизвикали вниманието на киноманиаците в залата.

Елена Станулова била фенка не само на секса на публично място. Тя била луда и по перверзните интимни игрички. Именно по тая причина често-често навестявала софийски секс магазин. Най-често пазарувала садо-мазо пособия, като белезници с пухчета и яки камшици, издава източника на вестника.

ВИЖТЕ ГОРЕЩОТО ВИДЕО!

„Почитателка съм на мръснишкия секс. Казано е, че една жена трябва да е дама в обществото и мръсница в леглото“, разкри в свое вестникарско излияние преди известно време щерката на Искра Радева.

В същото секси интервю, Елена Станулова признава, че страшно обича по време на секс партньорът да щипе и мачка гърдите й.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук