понеделник, април 29, 2024
Google search engine
дом Топ Жена се запали след скандал с мъжа си

Жена се запали след скандал с мъжа си

0
976

57-годишна жена се запали след скандал с мъжа си в село Бъркачево, област Враца. Заради бързата намеса на съседи, тя е била спасена, но е с изключително тежки изгаряния. Жената е откарана в „Пирогов“ с 85% изгаряния по цялото тяло и реална опасност за живота.

От Областната дирекция на МВР във Враца потвърдиха случая. Жената е от ромски произход и се подпалила с бензин днес следобед след свада с мъжа си, който редовно я биел. Съседка обаче чула викове от къщата и като видяла огъня подала сигнал в полицията. Сигналът е подаден около 13 – 13.30 часа.

На място пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ, които веднага откарали пострадалата в клиниката по изгаряния в УМБАЛС „Пирогов“.

Полицаите започнали разследване по случая. В къщата органите на реда открили празна бутилка от 1.5 л, която миришела на бензин. Криминалистите са разпитали съпруга на жената. Той отрекъл да има общо с подпалването на съпругата си.

Според жители на селото съпругът често злоупотребявал с алкохола и пребивал жена си. Тя бягала при съседи или близки, но после се връщала при мъжа си.

/24 часа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук