Жена строши чиния в главата на мъжа си и го вкара в спешното

0
1347

Разярена съпруга наби мъжа си и го вкара в спешното отделение на областната болница в Сливен. Окървавеният несретник бил приет в новогодишната нощ – съобщиха от лечебното заведение. Той бил с прорезни рани по лицето. След като докторите ги обработили и ги зашили, пуснали пострадалия да си ходи.

Оказало се, че на празника срещу 1 януари между него и жена му избухнал лют скандал след солидна почерпка. За какво се скарали, участниците в драмата не споделили. Но съпругата била така ядосана, че я избило на бой и атакувала мъжа си с подръчни домакински вещи. Изненадващо сериозен се оказал ударът с чиния. Чинията не само се строшила в главата му, а и го порязала дълбоко. Жената се изплашила. И вкупом с цялата ромска фамилия закарали съпруга в болницата, за да го зашият.

Криминалисти с дългогодишен стаж заявиха, случаите на домашно насилие в Сливен, при които жертвите са мъже, били изключителна рядкост. Те си спомниха, че досега единствено през 2000-2001г. семейство от кв.“Дружба“ в града ги вдигало редовно на крак. Мъжът често се жалвал, че съпругата му, като се ядоса, го удряла, ритала, а понякога го заключвала за наказание на терасата. Сигналите секнали, но не заради развод, а защото двамата съпрузи се преместили да живеят в друго населено място./Труд

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук