ЖЕСТОКА ТРАГЕДИЯ В БОТЕВГРАД! Компютърен специалист заби нож в сърцето си

0
1390

32-годишният Христо Нейков сложи край на живота си снощи около 20,30 ч. Трагичният инцидент станал в ботевградския квартал „Саранск”, блок 12, вход В, където той живее. Неговата майка, която е стоматолог, го е намерила, но не могла да му окаже помощ, съобщава „Балканец“.

От няколко дни младият мъж заявявал пред познати, че ще се самоубие. Христо Нейков е работил като компютърен специалист в софийска фирма.

Съграждани на Христо също коментират трагедията.

„След като го е заявявал е трябвало да опитат да му помогнат. В зимният период винаги има пик на депресиите. Една консултация с психолог може да спаси човешки живот“, отбелязва един от тях.

„Направо се потресох. Учех с Христо в ОУ “Васил Левски“, в един клас на страшно умни и възпитани момчета и момичета. Христо беше изключително тих, скромен и много, ама много умен. Наистина ми е трудно да повярвам, че това е той. За жалост в България съдбата на свръхинтелигентните млади хора е такава – не оцеляват, защото тази джунгла на пошлост, арогантност и глупост смазва психиката им. Тук могат да оцелеят само посредствените. Да почива в мир душата му!“, добавя друг ботевградчанин.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук