ЖЕСТОКА ТРАГЕДИЯ! Скандал на погребението на гръцкия кардиолог, застрелян от български полицай! Нашенецът – униформен от Казанлък, въртял любов с Дешка от… (СНИМКИ)

0
8745

Вчера от погребението на д-р Христодулос Каланзакис демонстративно бе изгонен брата на съпругата му, който отишъл на траурната церемония. Джунгла.гр Роднините на убития са настоявали т за ДНК тест на детето на д-р Христодулос Каланзаки, съобщава Български новини. В момента не е ясно къде се намира Мария Говедарова майка на задържаната българка, която е останала сама с малкото дете и сина си на острова. Според злите езици в селото задържаната Дешка Говедарова или Дези, както я наричат гърците, е работила като домашна помощничка в дома на доктора, който по-късно се развежда и се жени за нея.

Дешка Говедарова Както стана ясно от разследването българинът е пристигнал в петък, в събота е екзекутирал доктора.  За осъществяване на смъртоносния план, който е замислен от съпругата на жертвата, българина е пътувал два пъти до остров Крит в рамките на една седмица. Първото пътуване е било свързано с оглеждане на мястото на престъплението, както и да се запознае с маршрута на лекаря, за който властите са сигурни, че е научил от съпругата на жертвата, с която е имал любовни отношения от доста години. Второто пътуване на българина е било ден преди убийството в петък  (6/10), когато е пристигнал с полет от Александруполи до Сития на остров Крит решен да разстреля съперника си.

Българинът Красимир Карчев, разстрелял гръцкия кардиолог Христодулу Каландзаки на остров Крит, е действащ полицай и то потомствен. Баща му също е работел в структурите на МВР. Негови познати обаче разказват, че преди повече от десетилетие било закопчано ромче, което след тежък побой издъхнало зад решетките. Малко след това бащата на Красимир бил преместен като шофьор, пише „Телеграф”. Преди три години той починал, майката също била покойница. Братът на убиеца също бил полицай, споделиха запознати с фамилията в  Казанлък.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук