ЖЕСТОКОСТ! Момичета биха и съблякоха гола съученичка, качиха клипа във Фейсбук!

0
3144

Поредна гавра и поредна проява на жестокост от непълнолетни момичета. И както е модерно сега – насилието е заснето на видео. И качено във Фейсбук.

Клипът е коментиран в Нова телевизия – от бабата, съученик на момичето и психолога Младен Владимиров. На кадрите се вижда как една от ученичките бие потърпевшата шестокласничка. Нарежда й: „Сваляй си гащите! Сваляй си сутиена! И нали знаеш – ще кача клипа във Фейсбук“.

Бабата на момичето се крие от камерата, но през полуотворената врата на дома си казва, че внучката й била „горе-долу добре“. Чакала да първия учебен ден да тръгне на училище. Родителите, които също не искат да покажат лицата си, заявяват, че са подали жалба в полицията, но не вярват, че медиите могат да помогнат в случая. Напротив – според тях това би озлобило насилничките и те могат да продължат с тормоза и в училище. По неофициална информация побоят над шестокласничката бил заради момче, с което тя преспала, а той имал сексуална връзка и с нейната съученичка. /ПИк

Съученик на битото момиче казва, че това не е първи побой. „Тя ме обиди на майка. Затова качих клипа във Фейсбук. Опитвал съм да й помогна, да разговарям с нея“, каза момчето.

„Защо не обърнете внимание, че битото момиче казва пред камерата – отдолу нямам гащи. Защо родителите не се замислят, че детето им е с леопардов сутиен. Тормозът е изключително неприемлив, трябва да говорим за него, да показваме нетолерантност. Ние възрастните вероятно не сме авторитети за тези деца. А работата на нас, възрастните е да им помагаме“, коментира Млден Владимиров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук