ЖЕСТОКО УНИЖЕНИЕ: Свалиха баба от рейс, защото…

0
1478

Контрольорка от пловдивския градски транспорт свали възрастна жена от автобуса, защото миришела лошо. Инцидентът станал преди дни по линия №44.Малко преди МЕТРО в посока „Тракия“ се качила контрольорка за проверка на билетите и картите. Когато стигнала до 75-годишната пенсионерка, проверяващата се развикала на жената, че мирише и трябва веднага да слезе от автобуса, пише „Марица“.

Контрольорката е разпоредила на шофьора да спре и публично пред всички е обявила, че майка ми трябва да слезе, защото е умирисала целия автобус, разказа дъщерята на потърпевшата.

„Оставили са я насред гората да върви пеша с бастун“, разказа жената, чието име спестяваме от етични съображения.

„Доскоро майка ми беше болна, едва я спасихме от бронхопневмония. Имаше гърчове и хрипове. Тя има нормални хигиенни навици“, категорична бе жената.

Унизена и съкрушена, пенсионерката още в същия ден тръгнала да търси централата на фирма „Меритранс“, за да докаже, че не мирише. 75-годишната жена се лутала час из „Тракия“, но в крайна сметка стигнала до офиса на фирмата.

„Никой не се е извинил на майка ми. В офиса на фирмата открила служител, който я успокоил само с думите: „Виждам те, че не миришеш, ако имаш проблеми, обади ми се““, разказа дъщерята на потърпевшата.

Тя обясни, че нито шофьорът, нито кондукторката в автобуса имат вина за случилото се. Те дори останали изненадани, когато разбрали, че контрольорката спира автобуса, за да свали пътник.

„Меритранс“, които обслужват линията №44, не бяха открити за коментар вчера.

 Източник: bnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук