ЖИВОТЪТ МИ Е В ОПАСНОСТ, твърди мъжът, влачил куче

0
1350

Собственикът на влаченото куче Стефан Игнатов коментира пред БТВ ситуацията. Той призна, че се страхува за живота си и този на близките си. Освен това не смее да се прибере вкъщи.

„Признавам, че сгреших. Аз си поемам вината“, заяви той. „Освен това съм глобен“. Игнатов разказа, че в деня на инцидента е бил вързал кучето за теглича на колата си, за да го разходи.

В този момент са му се обадили от работата и той е провел дълъг разговор, около 40 минути, при което е забравил за животното. Той е тръгнал и пропуснал да го освободи. След това чува изстрели и спира, в този момент е бил изваден от колата и бит.

Той е шофьор на градския транспорт по линия 280.

След инцидента семейството на Игнатов не живее в къщата си в кв. „Левски“. „Вече не живея в къщата си. Страхувам се за семейството си. Синът ми не ходи на училище. Той вижда коментарите за мен във Фейсбук и се чуди защо ме нападат, след като на кучето му няма нищо. Заплашват ме. Публикували са ми адреса, колата, аз съм на показ като най-големия терорист. Страхувам се“, признава Игнатов.

Хора признали пред БТВ, че са ходили до къщата му и са се качвали по оградата на къщата му, за да спасят кучето. От кадри от инцидента, при който собственик влачи кучето си на теглича на кола. 15 000 се обявиха в подкрепа на мъжа, който беше арестуван, след като стреля, за да спре шофьора. Кадрите са запечатали последните метри от движението на колата, преди шофьорът да спре. До него паркира таксито, което му е сигнализирало, че кучето се влачи. Вижда се въоръженият мъж, който насочва пистолета си през прозореца на колата срещу шофьора. След като оставя оръжието си на оградата, Величков изважда шофьора от колата.

Малко по-късно му нанася няколко удара в областта на краката и главата. В разправията се включва и мъж с трион, който по разказа на собственика на кучето – Стефан Игнатов – е бил допрян до гърлото му.

Милко Величков, който спаси кучето заяви, че има лично газово оръжие. Той твърди, че е стрелял един път във въздуха, за да спаси кучето и призна, че е посегнал на собственика на кучето, припомня front.bg.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук