Журналисти скочиха на Местан: Нямате право да ни обиждате!

0
956

Какво ви заплашва, защо се скрихте в турското посолство? Какво застрашаваше сигурността ви? На този въпрос от началото до края на пресконференцията не можа да отговори бившият лидер на ДПС Лютви Местан. Не ме карайте да влизам в конкретика, вече ви изредих хронологията, свалиха ми охраната и това съвпадна с махането ми от поста, посочи Местан.Защо бяхте там със съпругата си? Това беше вечеря, след което останахме два дена на сигурно място, посочи той.

Другите въпроси, които журналисти му зададоха, но не получиха отговор бяха: Каква е стратегическата ви дълбочина? Имали ли сте среща Борисов-Давутоглу и вие?

Журналистка директно обвини Местан, че разделя българските мюсюлмани и се опитва да скара Турция и България, а също така, че вкарва разделение и конфликт сред българските мюсюлмани и разцепва ДПС.

Каква е цената на вашето оставане в политиката?, попита още журналистката, но питането не получи отговор.

Изкарвате ме женкар, който прави оргии, успя да се оправдае Местан и нарече медиите бухалки. „Нямате право да обиждате журналистите, че са бухалки“, възмутиха се репортерите.

Гордея се със семейството ми, защото и Ширин, и децата ми сме пример за светско поведение. Не е удачно да бъда обвинен във фундаментализъм, посочи Местан.

Колегата на Местан Хюсеин Хафъзов, който също е на пресконференция, заплаши медиите със съд заради това, че ги наричали предатели  и турски шпиони.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук