Журналистът от ДЕЙЛИ ПРЕС Тодор Стефанов: АЗ ПОДКРЕПЯМ ТЕЗИ МАЙКИ!

0
71728
Топ журналистът на Информационна агенция "Дейли Прес" - Тодор Стефанов

АЗ ПОДКРЕПЯМ ТЕЗИ МАЙКИ!

Системата наистина убива тях и децата им. МОЛЯ ВСИЧКИ ПУБЛИЧНИ ЛИЧНОСТИ, които подкрепят каузата им да дойдат и да се снимат, както и да разпространим молбата им в социалните мрежи! Те искат просто обществена подкрепа, за да могат да се преборят за промяна в законовите им искания! МОЛЯ всички публични личности да дойдат зад Народното събрание и да кажем НЕ на този геноцид!

Всички се подкрепяме за всякакви продукти и какво ли не. Моля Ви! Никоя майка не е застрахована от това! И да подчертая дебело. те в момента нямат нужда от пари, а от подкрепа! Шервайте, лайквайте.. изразете позиция! Благодаря ти Аделина Банакиева за това, че ме въвлече.. днес видях сладки българчета, които не бива да умират, само защото са се родили по-рано! Хайде, артисти, писатели, изпълнители, музиканти, гримьори, дизайнери, фризьори, телевизионни водещи, всички. ТЕ НЕ ИСКАТ МНОГО!! Искат нашата подкрепа! Загърбете различията..
Никой , никой не е застрахован в този живот! Всеки има право достойно да го изживее! В момента съм тук с протестиращите и дамите на “ Демократична България”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук