ЗАМРЪЗНАХМЕ! БЪЛГАРИЯ Е В ЦЕНТЪРА НА УЖАСЯВАЩОТО ПРОРОЧЕСТВО ЗА 2018 НА НАЙ-ВЕЛИКИЯ ФЕНОМЕН! ВРЪХЛИТАТ НИ

0
825

Монументалният труд на Нострадамус „Предсказания“ (Les Propheties) е завършен през 1555 година, но в множеството четиристишия са закодирани изключително точни предсказания за далечното бъдеще – епохата, в която живеем днес.

Днес световни медии съобщиха, че експерти са успели да синтезират изключително значими пророчества за 2018 година, но това, което е предсказал Нострадамус буквално ни изправи косата. Най-притеснителното е, че виждаме с очите си как зловещите видения на пророка са вече тъжната реалност, в която живеем.

Нострадамус е предрекъл „единично изолирано катастрофално събитие“, което ще промени облика на нашия свят. Според анализаторите на пророчеството е възможно това да е мегаземетресение, изригване на супервулкан или удар от астероид, пише „Ancient code“.

През лятото много градове в Стария континент ще бъдат под вода. Наводненията ще връхлетят много държави от югоизточна Европа, където е и България.

„Кралят ще ограби горите, небето ще се отвори и полетата ще пламнат в адския огън“.

Според експертите тази строфа описва глобалното затопляне. През 2018 Азия ще бъде в капана на невиждани жеги и много азиатски народи ще мигрират на север, възможно е към Сибир.

Има и странно пророчество, че „мъртвите ще ходят пак по земята и ще променят лицето на планетата“. Възможно е това да е алегория за възраждането на народ, който в миналото е бил велик, но е западнал.

Нострадамус споменава „масова смърт от отровен въздух“. Експертите твърдят, че това е предупреждение за мащабна атака с химическо оръжие в Близкия изток, която ще отнеме живота на мнозина.

Според пророка „грешките на кралете на Европа“ ще повлекат надолу и други народи. Възможно е това да вещае политическа криза в ЕС.

Анализът на четиристишията вещае много тежки дни за САЩ. Бившата „велика империя“ ще бъде изоставена от съюзниците си и ще се изправи срещу два мощни опонента – най-вероятно Русия и Китай. За щастие не се споменава нищо за ядрена война!

Има и позитивно пророчество за идната година: Ще бъде направено историческо откритие на дъното на „дълбокия океан“. Човечеството ще открие „изгубената империя“, възможно е това да е Атлантида!

Четиристишията на нострадамус са многозначни и изключително криптични. Анализът им е съпоставен със събитията в нашия свят днес, за да се достигне до реалистично предсказание.

За съжаление светът буквално се разкъсва пред очите ни и апокалиптичните събития, които в миналото са ни се стрували пресилени и немислими са вече част от нашия живот./BRADVA.BG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук