ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ ИЗБЯГАХА НА МОРЕ В ГЪРЦИЯ! Или „Когато Вие, Жалки Мутри се Разкарате от Черноморието – Тогава ще се Върнем“!

0
2914

В края на август немския теливизионен канал RTL излъчи покъртителен репортаж от българското Черноморие. Германски туристи, платили 2300 евро за летуване в лустросан хотел тип „Мутробарок“ се оплакваха от отвратителната мизерия. На потресаващите кадри се виждаха олющени и мухлясали стени, негодно кухненско оборудване, запушени клозети… Филтърът на басейна беше откъртен. Химическият анализ на водата в него показа наличие на веществото билирубин.
mutri_plaja

Ако не сте чули, въпросният пигмент се съдържа в човешките изпражнения и придава кафявия им цвят. Затова за екипа на RTL не беше чудно, че част от летовниците се бяха покрили целите в пъпки. Няма как да бъде иначе след като си се къпал в говняна вода. Пред камерата германците се заклеха, че повече кракът им няма да стъпи в България.

Чуха се и воплите на български туристи от „Елените“ от тризвездния хотел в Черноморец с наръфаните кюфтета и разбитите тоалетни казанчета, и откъде ли още не и за какво ли не. Точно по същото време Николита Ангелкова шета по морето и тръби, че на повечето места всичко е на 6. А където не е, глобявала наред. Ти да видиш! Това чудо на туризма дори обеща, че догодина чадърите и шезлонгите на плажа щели да вървят между 2 и 4 лв., а не като сега – от 20 до 40 лв. Да се чуди човек дали госпожа министърката сама си вярва.
mrusno_more

Истината е, че българското черноморие отдавна капитулира пред строителния тероризъм, корумпираните общинари, пишман хотелиерите и освирепелите за бърза печалба арендатори. Курортите отидоха в ръцете на мутри с манталитет на начинаещи търгаши от „Коза Ностра“. А мутрата счита, че всички летовници са й длъжни с нещо. И ги дере зверската, и за всичко! Мускулести батки с ланци на вратовете и изпънати фланелки шетат навсякъде и искат пари за каквото ви дойде на ума. Пази Боже пък да ви се наложи да потърсите медицинска помощ. Здравното осигуряване още не е стигнало до тези места и ще трябва да си платите като поп. Дали има нормален човек, който ще се подложи на това унижение втори път?

Ето затова средният българин се принуди да изостави любимото си доскоро Черноморие и да хукне към Гърция. Там му е по-спокойно, чувства се по-комфортно. Гръкът е умен, не е оставил тамошните мутри да му обърнат морето на бетонова площадка. Докато на Слънчев бряг например са изтипосали един до друг кой от кой по-кичозни хотели, в гръцките курорти няма да видите по-висок строеж от 2-3 етажа. На плажа ги няма батките с ланците, вместо мутри щъкат усмихнати сервитьорки по бански…

Шезлонгът и чадърът ви се полагат за цял ден срещу това да си поръчате една бира с чипс или едно фрапе с вода. Толкова, за 3.5 евро. Паркирането е безплатно, а поради географските особености плажовете им са много по-големи. На всеки има достатъчно свободна зона да отидете със собствен чадър, ако ви се свидят няколкото евро. Докато за нашенския арендатор на плаж „свободна зона“ е мръсна дума.
mrusno_more1

Ако има начин в България и такса за къпане в морето ще ви сложат!

Като затръгва за Черноморието българинът повлича една торба лекарства срещу диария, запек, повръщане, обриви, вируси и каквото още там се сетите. Правилно – вече е патил! И как няма, като рискува да се натрови с негодна храна или да се къпе точно до канала, от който се излива цялата помия на курорта. Как пък един наш курортист не се оплака, че са го хранили с гадости в Гърция или че се е плацикал покрай лайната им?! И месото им – месо, и рибата им – риба, и узото им – узо, и морето им – чисто! За 500 евро седмично двама души получават целия този рай на Средиземноморието, с настаняване в студио с климатик, с телевизор, с хладилник и кухненски екстри. Плюс вкусна и прясна храна на корем сутрин и вечер.

Този плаж не е в България! Очевидно!

Този плаж не е в България! Очевидно!

За обслужването да не говорим! Гърчолята ще си изпочупят краката да ви угодят след като си плащате. Въобще – наясно са как хем да ви вземат парите, хем да си ги платите с кеф. А тук, в собствената ни страна ви гледат все едно сте им длъжни за нещо и трябва непременно да ви изстискат портфейла. До последната стотинка! Айде баста, негодници! Като се разкарате от Черноморието може пак да се върнем! А дотогава – в Гърция!!! Skandalno.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук