Защо Танев не е отстрани туркинята от кабинета си още преди два месеца? Това не е конспирация, разследва я ДАНС

0
614

С това, че направиха Меглена Кунева стана ясно, че Реформаторски блок де-факто няма.

Нима не беше точно Меглена Кунева, която ни обясняваше, че партиите са нещо отвратително, а гражданите са всичко.

Какво излезе сега? Че партиите са много важни. Хора, води се остра и сериозна подводна политическа борба, сражението е за марката. Toва каза социологът Андрей Райчев по Нова телевизия днес .

Г- н Радан Кънев цели да заплюе политическото си присъствие, той ще се кандидатира за президент — ако спечели 300 000 гласа, това значи, че е спечелил десните, ако са 100 000 -значи е изгубил. Кунева пък залага на това, че реформаторският блок ще се бъгне. А това автоматично произвежда два антропологически вида. А тези два вида не се понасят. Но и двата вида трябва да казват и го правят всеки ден по телевизора — ние сме единни, единни сме. В същото време се  ритат под водата.

Рано или късно българският народ ще осъзнае кои са важните хора. Унгария и Полша вече избраха нов вид лидери.

Борисов и Кунева са от Симеоновото котило, каза Райчев.

Професор Танев прекали, той направи цяла поредица от гафове, продължи Райчев. Да отнемат достъпа до информация от шефа на политическия кабинет на министерството на образованието, та това не е конспирация. Това си е сериозно престъпление срещу държавата.

Защо тази жена не е уволнена с гръм и трясък?

Защо всички медии мълчат за тази жена?

Та тя е отстранена от кабинета, защото българското разузнаване е напипало връзките й с чуждо разузнаване — с това на Турция. Тази жена е от партията на Корман Исмаилов. А защо партията на един етнически турчин се набутва да ръководите българското образование?!

Затова ли българските учебници се пренаписват по 3 пъти в годината?! Затова ли робството се сменя с някакво си там присъствие, после със съжителство?

Разследваната от ДАНС и отстранена, поради връзките си с турски служби. Тази жена от кабинета на професор Танев трябваше да бъде отстранена моментално, шумно, наказателно, трябваше да бъде и осъдена, добави Арман Бабикян.

Източник: NewsFront – Bulgaria

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук