Звезди от WWE лъснаха с голи кадри (18+)

0
2064

Господа, спомняте ли си 90-те години и появата на кеча? Тогава дори не подозирахме, че всичко е художествена измислица, а и се радвахме на зловещите двубои. Със сигурност си спомняте какво се случва през 2014 година, когато мобилните телефони на много звезди бяха хакнати и разкриха абсолютните прелести. Очевидно ще станем свидетели на Fappening 2.0.

Причината е, че все повече звезди от WWE се появяват в интернет и разкриват по-интимни тайни.

35-годишната Мария Канелис е вече пострадала, след като нейните голи кадри циркулират в мрежата. За съжаление, дамата изобщо не е сама.  Вече цяла седмица се появяват кадри, за които не е потвърдено дали са автентични, свалени от cloud-а на звездите или просто са били запазени и сега се пускат в мрежата. В мрежата дори могат да се открият порно клипове на някои от жените, които правят секс със свои колеги.

Селесте Бонин, позната още като Кейтлин, също не е била пощадена. Нейните кадри веднага зарадваха особено някои от феновете ѝ.  Добрата новина е, че Съмър Рей поне се е опитала да запази някакво благоприличие, спестявайки по-сериозните подробности на феновете, за които са били насочени тези снимки.

За жалост, най-ощетена може да се чувства Пейдж, чийто снимки не само бяха едни от първите, но и бяха придружени с цяло порно клипче. Интересното е, че нито една от дамите не е отговорила публично какво се случва и дали всички не са жертва на един и същи човек.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук