ЗВЕРСКО УБИЙСТВО! Таксиджия закла жена си! Дъщеричката им…

0
1735

Кърваво убийство потресе късно снощи столичния квартал „Надежда“. 29-годишна жена бе открита мъртва на домашния си адрес в квартала. По всяка вероятност е била убита от нанесени удари с хладно оръжие.

По случая полицията издирва Петър Кирилов Стефанов. Жестоко убитата жена е живеела с него на семейни начала. Двамата имат 13-годишна дъщеря, която в момента е под полицейска опека. По непотвърдена информация момичето не е станало пряк свидетел на убийството на майка си, заяви пред Нова ТВ старши комирса Младен Маринов.

Издирваният Петър е на 48 години, съобщиха от пресцентъра на МВР. Хората, които имат информация за местонахождението му, могат да сигнализират на тел.: 112, 02/987 77 77 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността е гарантирана.

Петър Кирилов Стефанов е шофьорът на такси, предизвикал тежка верижна катастрофа в „Люлин“, при която пострада и бременна жена. При пътния инцидент бяха блъснати няколко паркирани и една движеща се кола. По думите на комисар Маринов криминалистите са получили първо информация за открит труп на 29-годишна жена в кв. „Надежда”. По тялото е имало множество прободни рани. Едва по-късно е постъпила информацията за катастрофата в „Люлин”, при която Стефанов в колата си е имал и битова газова бутилка. Още вчера вечерта съмненията бяха, че водачът е искал да се самоубие.

Преди криминалистите да установят връзката между двата случая, Стефанов е избягал от болницата. На този етап полицията няма данни за мотивите зад убийството на жената, пише „24 часа“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук