Земенската красавица Вероника Стефанова е Мис World България 2017

0
1612

Преди минути приключи тазгодишното издание на престижния конкурс Мис World България 2017. Събитието се проведе при огромен интерес и аудитория в ивент център  Рейнбоу в София.

В журито на престижния конкурс бе и редактора  на  ln LIFE TV  Ася Георгиева. Тя, заедно с модния ни гуру Пепа Попова и след бърза он-лайн консултация с екипа ни, избра красивото момиче от Земен Вероника Стефанова  за Лице и Мис In LIFE TV! Решението бе взето от екипа ни по две причини – първо: тя е от Земен, а ние обичаме и подкрепяме това място и второ: тя от години води сериозна обществена кауза за борба с анорексия и булимия. Тя също така подкрепя безрезервно и родния си град Земен. Преди година тя откри реновирания стадион в Земен, а преди по-малко от месец се присъедини заедно с Елица Тодорова към честванията аз Деня на града./inlife.bg

Вероника Стефанова открива стадион ав родния Земен, заедно със кмета на града – димитър Сотиров, областния управител Ирена Соколова и Цветан Цветанов

Официално Изявление!

Във позицията ми на новата #МисСвятБългария2017 , аз Вероника Стефанова, държа да благодаря на агенция #БокСтарМоделс и г-н Страхил Гановски – едноличен лицензиант и официален представител на марките Мис Свят и Мис Вселена за България за класирането ми като победителка в конкурса #МисСвятБългария2017.
Държа да подчертая, че нямам нищо общо с конкурса „Мис Национален Отбор“ и г-жа Магдалина Вълчанова и се разграничавам от всякакъв вид подвеждащи пиар акции на конкурса „Мис Национален Отбор“ направени на мой гръб.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук