петък, май 3, 2024
Google search engine
дом Топ Златка Димитрова влиза в родилното с камера

Златка Димитрова влиза в родилното с камера

0
1050

Златка Димитрова иска да запише с камера раждането на сина си. Тя ще роди чрез секцио през октомври, но признава, че все още не е получила разрешение от лекарите си да го направи.

„Ще разговарям дали ще ми позволят. Не се притеснявам от това, мъжете са по-лабилни от тази гледна точка. Специално приятелят ми Мирослав не може да понася гледката на инжекции, кръв и т.н.”, обяснява плеймейтката.

Тя е закупила вече всичко необходимо за посрещането на малкия, а през първите две седмици след раждането на помощ от Бургас ще се притече майка й. „Сигурна съм, че ще получавам много полезни съвети, свързани с отглеждането на сина ми. За съжаление обаче няма да имам кой знае каква подкрепа от семейството ми, защото живее далеч”, разкрива още Златка.

За грижите за детето тя няма да разчита и на свекърва си, с която водят студена война още от първата неуспешна бременност на плеймейтката.

Приятелят й и баща на сина й Мирослав пък е дал обещание, че ще я отменя, когато е необходимо, като специално ще отговаря и за къпането на детето.

„Все пак ще го кръстя на него, трябва да има заслуги”, шегува се бъдещата майка. По думите й бебчето, което ще се роди след месец, прилича повече на Мирослав, макар да е взел и някои от нейните черти на лицето. „Много различно дете от първото. Пазя си всички снимки от предишната бременност. Тогава бебето щеше да се роди като копие на Мирослав. Това обаче е взело по малко и от двамата”, смята Златка./lifestyle

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук