Зрителите изригнаха срещу Преслава: Махнете я от „Капките”, тя е най-зле от всички участници

0
1141

Зрители искат Преслава да се махне от предаването „Като две капки вода“.

Те се бунтуват заради прекаленото й лансиране из риалити шоутата в праймтайма, като на всичкото отгоре представянето на певицата е повече от трагично, коментират по форумите.

„Повече от два месеца я гледахме във ВИП Брадър, сега пък ще й гледаме излагацията в „Капките“, негодуват фенове на предаването.

Бунтът на зрителя се подклажда още повече от слуховете, че Преслава си е уредила победата в предаването. Освен срещу хонорар от рекордните 250 000 лева, добричлийката се съгласила да участва само ако й обещаят първото място в края на шоуто (Вижте в Още по темата).

Продуцентът Магърдич Халваджиян се съгласил в името на рейтинга, с надеждата, че Преслава наистина ще го изненада с актьорски талант и сценично поведение.

Да, ама не!

Преслава се оказа истински провал на сцената. Още в първия епизод този понеделник тя тотално се изложи с имитацията на Фреди Меркюри, като по-скоро мязаше на Милко Калайджиев.

„Импровизацията беше абсолютна подигравка. Фреди Меркюри, ако я беше видял, щеше да се обърне в гроба“, коментираха трагичното й изпълнение родни меломани, цитирани от ХотАрена.

Факт е, че чалга звездата не успя да докара нито блендата, нито маниерите на певеца и това не остана незабелязано от журито, пише „Всеки ден“. Освен бездарен имитатор, Преслава се оказа и изключително дървена като сценично поведение.

Изпълнителката на „Лудата дойде“ по време на цялото си изпълнение акцентираше на космите под мишниците си, с което погнуси публиката. Повечето зрители сметнаха поведението й за обидно и просташко.

Така, Маги ще-не ще, трябва да развали предварителната им уговорка за победа, тъй като с плачевното представяне на Преслава ще стане съмнително да е първа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук