Зрители на бунт! Ако Дани Петканов спечели Брадъра, Нова тв ще се изплюе върху крехката ни вяра в истината! (СНИМКИ)

0
1229

Съквартирантите гласуваха снощи за най-подходящия човек да спечели ВИП Брадър и да се превърне в любима звезда на България.

И този човек беше Дани Петканов.

Веднага се развихриха луди дискусии в интернет и възмутени мъже и жени казаха твърдо НЕ.

Наистина в Къщата Лудият репортер е уравновесен, не влиза в словесни двубои, мие, чисти, мете, даже и се ожени. Великодушно прощавайки на любимата си изневерите й, както и тя неговите.

Само че има едно голямо НО и то не може да бъде простено от самите зрители. Скандалното и срамно унижение, на което подложи Александра миналата година. Той разпространи видео как я гони като мръсно куче от къщи, как мята багажа й, нарече я с всякакви противни и непристойни думи и я вкара в болница с нервна криза.

Освен това нае и човек да снима унижението й. И се закани да пусне интимните им ласки в леглото, записани тайно на телефона му.

Един истински мъж просто ще се раздели тихо и кротко с жената, която е потърсила внимание другаде, тъй като явно не й е стигало вкъщи. Един истински мъж ще извика другия на дуел, ако живеехме в други времена и ще се бие за честта на любимата си.

Един съвременен мъж явно ще мята и рита багажа й, ще заснеме това на видео и ще го пусне пред цяла България. А след това ще тръгне да дава интервюта с пикантни подробности от съвместния им живот. А в Брадъра ще си признае, че всъщност пръв е изневерил и то над 10 пъти и тогава тя е започнала да му го връща.

Голям пример за подражание, голямо нещо!

Та това е най-страшното послание, което се излъчва от екрана. Гонете любимата си, унижавайте я, смачкайте я, а после се оженете за нея, но с уговорката, че не гарантирате, че изневерите няма да продължат.

Това разклаща и последните семейни устои, дава ужасен пример на младите двойки, които искат да живеят заедно и да отглеждат деца, без да треперят кой на кого ще кръшне.

Освен това Петканов разиграва театър. Той не се сдобри с Алекс и не я преоткри в Брадъра. Снимки показват, че двамата са се събрали месец и половина преди да влязат в предаването и даже са изкарали една хубава почивка в Гърция.

Нежното му отношение към нея и милото към съквартирантите са поза и роля. Защото човек, който е направил това, не може да бъде добър, нито толерантен. Той просто е комплексар.

А на всичкото отгоре работи в Нова телевизия, което пък тотално прилича на откровена шуробаджанащина!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук