Зрялата Марта или Дивата Уенди: Какви секс роботи предпочитат купувачите (СНИМКИ 18+)

0
1211

Производител на роботи за секс разказа за това, какво предпочитат неговите клиенти. Оказа се, че те са много претенциозни към всичко:от цвета на косите до особеностите на тялото на куклата.

Журналистите от изданието The Sun разговаряха с представители на американската компания True Companion, която стана световно известна благодарение на това, че пусна първия в света секс робот Roxxxy, за да разберат какви предпочитания имат техните клиенти в момента.   Оказа се, че като цяло вкусовете на клиентите към секс играчките с цена от почти 10 000 долара се разминават доста. За такава цена на клиентите се предлага огромен избор от опции. Към тях се отнасят прическите, цвета на кожата, грима и дори дизайна на миглите.  При това списъкът с екстрите постоянно расте, все пак новите клиенти дават и нови предложения за това, как трябва да изглежда тяхната роботозирана любовница.   Най-популярни са тъмните коси и сините очи, както и загорялата кожа.   Инженер на компанията разказа, че мъжете предпочитат роботите с пищни форми, като става въпрос не само за размера на гърдите. Интересно е, че практически всичките клиенти искат лицето на андроида да е с красив грим.

  В хода на производството на роботите те може да бъдат снабдени не само с външни отличителни белези, но и с „вътрешни“ качества: интереси, вкусове и характер. В повечето случаи инженерите осигуряват възможността за превключване на настройките и характера на роботите по желание на клиента.   Най-много на мъжете се харесва, когато роботът действа нежно, ласкаво и грижовно (моделът „Зрялата Марта“).   На второ място по популярност се нарежда „Дивата Уенди“ – много активна и авантюристична мацка. Тя обича всякакви експерименти и е готова на абсолютно всичко, което поиска клиентът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук