Известен екстрасенс ни изправи на нокти: Третата световна война започва на 13 май, ще пламне от…

0
2662

Известен екстрасенс направи зловеща прогноза и предвеща предстоящото избухване на Трета световна война. Според Хорасио Вийегас това ще се случи на 13 май тази година, съобщи британският вестник „Дейли мирър“, цитиран от „Монитор“. Екстрасенсът Хорасио Вийегас придоби световна популярност с точните си прогнози за събитията в света. Още през 2015-а година той предсказа, че Доналд Тръмп ще спечели президентските избори в САЩ и ще влезе триумфално в Белия дом. След встъпването на милиардера в длъжност пък той отново правилно предрече, че Съединените щати ще нанесат военни удари по Сирия. Вийегас каза още, че именно силният човек във Вашингтон, когото нарича „краля на илюминатите“, ще вкара човечеството в Трета световна война.

ДАТАТА 13 МАЙ 2017 ГОДИНА СЪЩО НЕ Е ПОСОЧЕНА ПРОИЗВОЛНО. ТОГАВА СЕ НАВЪРШВАТ ТОЧНО 100 ГОДИНИ ОТ ДЕНЯ, В КОЙТО СВЕТА БОГОРОДИЦА СЕ ПОЯВЯВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВЪВ ФАТИМА, ПОРТУГАЛИЯ ПРЕД ТРИ МАЛКИ ПАСТИРЧЕТА

Тогава тя е казала, че ако Русия не бъде върната към вярата, войната ще започне след един век и ще приключи на 17 октомври 2017 година.

В предсказанието си за предстоящия Апокалипсис Хорасио Вийегас не споменава нищо за покачилото се до невиждани нива напрежение между САЩ и Северна Корея и заканите, отправени от режима в Пхенян, че ако дори и 1 US снаряд падне на територията на азиатската държава, отговорът ще бъде с ядрено оръжие.

skafeto.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук