Известна феминистка насилвала с години свой студент (ВИДЕО)

0
1527

„Опипваше ми задника и ме караше да спим заедно“. 

Един от малкото случаи за сексуално насилие на жена над мъж, приключи с присъда

Почти винаги, когато има случай на сексуално насилие, насилниците са мъже, но в американски университет се случи точно обратното.

Авитал Ронел, световно известна философка и професорка по немски език и сравнителна литература в университета на Ню Йорк бе провъзгласена за виновна за сексуално насилие на бившия й студент Нимрод Рейтман.

Проблемите, според Рейтман, започнали през 2012 г., когато започнал да следва. Професорката го повикала да отиде с нея до Париж за няколко дни, а през първия искала от него да й чете поезия в спалнята й по време на следобедната почивка.

„Тя постави ръцете си на гърдите ми и после си притисна задника към чатала ми. Постоянно ме целуваше – по ръцете, гърдите,“ разказва Рейтман и добавя, че и вечерта се разиграла подобна случка. На следващата сутрин, той й казал, че това, което се случило, не е редно.

По време на урагана Санди през 2012 г. Ронел се появила в дома му, тъй като у тях нямало електричество. Младият мъж казва, че въпреки неговата съпротива, тя настояла да спят в едно легло, а когато легнали, започнала пак да го опипва и целува.

Авитал отрича всичко, но разследването установи, че професорката е отговорна за физическо и вербално сексуално насилие и, че нейното положение било „достатъчно влиятелно, за да промени условията на следването на Рейтман“. Ронел бе уволнена от университета, пише  „New York Times“.

Станало ясно, че тя го е насилвала в продължение на три години, обсипвала го със съобщения, в които се обръщала към него с „моят най-обожаван“, „моят прекрасен Нимрод“ и т.н.

Превод: БЛИЦ

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук