ИЗВЪНРЕДНО! Адв. Марковски потвърди новината на DAILYPRESS.bg: Повдигнаха 3-то обвинение на Иванчева – евтин и безсмислен театър

Иванчева отказа да подпише днес документите, тъй като те за нея са клевета. Тя се е виждала с Ваклин в кабинета й и го е изгонила най-позорно, защото се е държал невъзпитано

0
26621
Марин Марковски Източник: БГНЕС

На кметицата на район „Младост” Десислава Иванчева е повдигнато трето обвинение, това заяви пред колегите от „Фрогнюз“ адвокат Марин Марковски.

„Прокуратурата прави евтин и безсмислен театър, който ще катастрофира по много драматичен начин. Няма нито едно доказателство, че Иванчева е искала 500 000 евро на 13 април. Имаме искане да се приложат записите на камерите в кметството, тъй като е била на работа във времето, когато се твърди, че е вземала подкуп“, посочва адв. Марин Марковски.

„Според обвинението през  март Иванчева била поискала 250 000, в началото на април 500 000 и на 17 април 70 000 евро. Има противоречия между бизнесмена Александър Ваклин и Петър Дюлгеров. Именно затова разделят обвиненията на три“, пояснява Димитър Марковски, който е бил днес в Следствието заради третото обвинение на кметицата.

„Прокуратурата поставя съда в много затруднено положение, тъй като Иванчева е задържана от първия съд по едно обвинение, сега между двете съдебни инстанции се прави ново. Съдът е в шахово положение за новото обвинение”, обяснява адв. Д. Марковски.

„Иванчева отказа да подпише днес документите, тъй като те за нея са клевета. Тя се е виждала с Ваклин в кабинета й и го е изгонила най-позорно, защото се е държал невъзпитано“, каза още адв. Димитър Марковски.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук