Извънредно! Близки на шофьора на автобуса ковчег разкриха нещо много лично за него

0
1557

Григор Григоров, шофьорът на автобуса, който се преобърна край Своге и причини една от най-масовите трагедии, има сърдечни проблеми и всеки един момент може да се срине. От това се опасяват негови близки, които се съгласиха да говорят с репортер на БЛИЦ.

Те разкриват, че той е бил в притеснително лошо състояние, на прага от психически срив. Трагедията била още по-голяма, защото познавал някои от загиналите при зверската катастрофа. Човек, който е работил с Григор Григоров, разкрива още пред БЛИЦ, че за него било много важно да осигурява доход на семейството си, защото преди време не били добре финансово. „Той е много отруден и всеотдаен. Сега ще го направят изкупителна жертва. Непонятно е за мен да направи такава катастрофа. Винаги е бил много внимателен в работата си, досега не е имал такъв инцидент“, разкрива пред БЛИЦ колега на Григор Григоров.

Днес той бе пуснат от ареста под домашен арест. В мотивите на обвинението са взети предвид показанията на осем свидетели, които можели да докажат вината на шофьора.  Самият той се разплака в съдебната зала и каза, че съжалява за случилото се и иска да се прибере в дома си.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук