ИЗВЪНРЕДНО! Бойко Борисов спасява живота на дете! Майката благодари през сълзи

0
1738

Извънредна информация. Премиерът на България Бойко Борисов спасява живота дете. Изтерзаната майка пък през сълзи благодари на премиера. Ето подробности за ужасната ситуация и навременната намеса на Борисов.

Премиерът на България Бойко Борисов е направил всичко, за да помогне за лечението на 17-годишния Християн, който бе нападнат, бит и наръган от група младежи в понеделник. Хриси е в тежко състояние след бруталния побой.

Премиерът Бойко Борисов спасява живота на детето ми и съм изключително благодарна за това. Лично ми се обади след инцидента, съпричастен към здравето на Християн. Той говори с шефа на ВМА проф. Петров и сега синът ми е там. Проф. Николай Петров е постоянно до него. В реанимация е, контактен е, бях при него в сряда. Говорихме, не познава хората, които са го нападнали”, каза пред „24 часа“ Ивелина Вескова, майка на пострадалото момче.

След инцидента момчето е прието в „Пирогов“ и спасено от д-р Бахрам Фирузи, на когото майката също сърдечно благодари. 6 часа е продължила операцията в понеделник. Сега под вещата намеса на Бойко Борисов за Християн се грижат по възможно най-добрия начин и момчето се възстановява след ужасния побой.

Една от сериозните версии за случилото се е, че футболни фенове са нападнали Християн, все още обаче няма официална информация, кои са извършителите на побоя./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук