ИЗВЪНРЕДНО! Бомба криминалисти пред Агенция DAILYPRESS.bg! Кучето Нерон на застреляната Кети подсказало на Неделчо, че нещо се е случило с нея

0
85840
Журналиста Тодор Стефанов

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, DAILYPRESS.bg/СОФИЯ – НОВИ ИСКЪР

Кети Николова е била убита първа в този ден

Лека-полека пъзелът от фаталния 31 декември се нарежда. Или поне така твърдят криминалисти за Агенция „Дейли Прес“.


Оказва се, че една от разпространените вече версии как килърът Росен влязъл в Къщата на ужасите в Нови Искър и първо застрелял с много куршуми Неделчо и сина му Георги, не е актуална.

Кети Николова е била убита първа в този ден. Това научи само и единствено Информационна агенция „Дейли Прес“ от наши хора в МВР.

Снимка: Информационна агенция „Дейли Прес“ (www.dailypress-bg.com)

Следобед жената излязла заедно с домашния си любимец немската овчарка Нерон на разходка. Росен искал да се видят, при което отишъл пеша до къщата на жената и я срещнал с кучето. Бившият затворник, Кети и Нерон се качили в семейния джип на жената БМВ Х5 с регистрационен номер СВ4153КВ, който се издирваше, но беше намерен късно вечерта във вторник тогава.

С него мъжът, жената и кучето се качили отново в гористата местност, известна като Ранова нива, намираща се на 4-5 км от Къщата на ужасите.

56-годишният Росен Ангелов, снимка: Информационна агенция „Дейли Прес“ (www.dailypress-bg.com)

Дали Росен е планирал да застреля Кети, или между тях е избухнал скандал, довел до изстрелите, предстои да се изясни. Жената е застреляна в гръб, като е имало и контролен изстрел в главата. След това тялото ѝ е изхвърлено в кладенец в района на местността Партизанките. На 50 м от него тогава журналисти откриха тефтер на жената, в който има любовни послания и сметки за ток и описани суми по кредити към различни институции.

В същия район бе открит и мобилният ѝ телефон. От мястото на екзекуцията кучето Нерон избягало и се прибрало в къщата на Кети, което ужасно разтревожило близките ѝ. Съпругът Неделчо звънял на сина си Георги, който работел в Курило, да се връща, за да търсят Кети, защото Нерон се прибрал, а нея я няма.

През това време към къщата на ул. „Лозянски дол“ пеша вървял и убиецът. Смята се, че той е влязъл и започнал да стреля по хората наред. Най-много куршуми – около десетина, са изпразнени в тялото на Неделчо, което според криминални психолози показват голям афект, типичен за престъпления от ревност.

Синът му Георги е убит с изстрел в гърдите, дъщерята на Кети – 16 годишната Нанси, е простреляна в слепоочието, а гаджето ѝ Боби, който трябвало да празнува с приятели в Курило, но в последния момент решил да остане с Нанси, е убит с 3-4 изстрела в главата. Извършителят гръмнал и тъщата на Неделчо баба Еленка, която била неподвижна и седяла на дивана в хола. За момента няма данни издирваният Росен да е имал съучастник, обясниха разследващи за Агенция „Дейли Прес“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук