ИЗВЪНРЕДНО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Фен с опасност за живота след меле между привърженици на „Ботев“ и „Локо“ в Пловдив

0
8835

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ 

Футболен фен е в болница с опасност за живота, след като е участвал в сбиване между привърженици на пловдивските „Ботев“ и „Локомотив“, научи Информационна агенция „Дейли Прес“.

Около 22:00 ч. на 25 февруари част от двете агитки се срещнали случайно на пресечката на булевард „Дунав“ и улица „Васил Левски“, като се е стигнало до физическа разправа.

Трима човека са пострадали дали при сбиването, потвърди за „Дейли Прес“ директорът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков. Те са на 35, 39 и 47 години.

Двама от тях са прегледани в болница, а след това освободени за домашно лечение. Третият – най-младият, е пострадал по-тежко и е настанен в болничното заведение с опасност за живота. По неофициални данни той е с вътрешен кръвоизлив и счупен череп.

В момента полицията в града издирва други участници в мелето. При сбиването са нанесени и щети върху паркиран наблизо автомобил.

В рамките на образуваното по случая досъдебно производство в Трето РУ са предприети активни действия за изясняване на причините и обстоятелствата за побоя, както и установяване на самоличността на инициаторите му.

„Локомотив“ и „Ботев“ трябва да излязат един срещу друг в пловдивското дерби на 1 март. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук