ИЗВЪНРЕДНО В dailypress-bg.com! Сидеров брани Симеонов от БСП: И сняг да завали, ще му поискате оставката

0
9676
Елена Йончева правила мистериозен филм, но не е ясно къде ще бъде излъчен, но всички са поканени да арестуват всички 80 депутати, констатира шефът на патриотите в НС

Имам чувството, че и сняг да завали сега, ще бъде поискана оставката на Валери Симеонов. Това каза в своя декларация председателят на парламентарната група на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров.

„Чух отново призив за оставки. Разбрах, че е имало изказване на председателката на БСП с искане за оставка на Валери Симеонов. Това не е нещо ново. Имам чувството, че и сняг да завали сега, ще бъде поискана оставката на Валери Симеонов“, коментира Сидеров. Той уточни, че е прегледал изказванията на тримата лидери на парламентарните групи и е видял, че Корнелия Нинова се позовава на решение на Министерски съвет, с което даден обект се обявява за национален.

„Тя поиска оставката на Валентин Радев и Валери Симеонов. Защо след като има решение на правителство, тя не иска оставката на премиера, министрите и на всички останали? Защо само на тези двама министри? Елена Йончева правила мистериозен филм, но не е ясно къде ще бъде излъчен, но всички са поканени да арестуват всички 80 депутати. Никой няма да ги арестува. Ако някой е бил арестуван, това съм бил аз и колегата Десислав Чуколов. Защо на Валери Симеонов?“, запита той.

„Защо патриотите са лошо и не трябва да са във властта? Защото наближава председателството. Това е лошо за ДПС и БСП, защото ще покажем, че в управлението могат да бъдат патриотични формации. ДПС разпространяват, че никъде във властта не са участвали националисти в ЕС. Това не е вярно“, каза още Волен Сидеров и добави, че познава Валери Симеонов от ученик.

„Сигурно много кусури могат да му се намерят, но да му се иска оставката само на него, означава тенденциозност, г-жо Нинова. Идете да снимате стената, която Израел построи, за да се отдели от палестинците. Идете да снимате на мексиканската граница стената, с която американците се отделят. Никой няма да ви спаси“, продължи той и добави: „Ако искате оставки, започнете от себе си“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук